Sale!
,

Zeta P2 Set, DP, timanttiterällä

1190,00 + alv 24 %

Osastot: ,
Tee tilaus tai pyydä tarjous yhteydenottolomakkeella.

Zeta P2-koneella tehdään urat P-System liitoskappaleille (Clamex, Tenso, Divario). T-profiiliura syntyy VMD-järjestelmän (VMD = Vertical Mechanical Drive) avulla, joka tekee automaattisesti akselinsuuntaisen työliikkeen työstön aikana. P-System mahdollistaa erittäin nopean ja joustavan liittämisen ilman ruuveja tai liimausta, sillä liitoskappale ankkuroituu T-profiiliuraan muotonsa avulla.

P-System liitoksissa käytetään esimerkiksi Clamex P-14 liitoskappaleita, jossa liitos lukitaan pienestä reiästä 4 mm:n kuusioavaimella. Liitos on helppo tehdä ja se näyttää tyylikkäältä. Zeta P2 konetta voi käyttää myös perinteisenä Lamello-koneena, kun VMD kytketään pois ja profiiliterän tilalle vaihdetaan 4 mm terä (tuote 132000).

Zeta P2-koneessa on kaksi työstösyvyyden säädintä. Normaalin Lamello-koneen syvyyssäätimen lisäksi koneessa on syvyyssäädin myös VMD-kytkimessä. Lamello kehittää P-System liitosmenetelmää jatkuvasti, ja uusia liittimiä on tulossa, jolloin eri syvyysasetuksille tulee tarvetta.

Zeta P2-koneen VMD-työstösyvyysasennot (10, 12, 14, 15, 18 ja off)

10 – Clamex P-10, Clamex P Medius (10 mm), Bisco P-10
12 – ei vielä sovellusta
14 – Tenso P-14 ja Clamex P-14  Norm. / Flexus / Medius
15 – Clamex P-15 (poistunut tuote)
18 – Divario P-18
off – Kun halutaan käyttää konetta perinteisiin Lamello-liitoksiin.
(teränvaihto 4 mm:n terä)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Zeta P2 Set, DP, timanttiterällä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *