P-System liitosmenetelmä

P-System liittäminen – Suunnittelun vapautta – Asennuksen helppoutta

Osasto:
Tee tilaus tai pyydä tarjous yhteydenottolomakkeella.

P-System liittäminen – Suunnittelun vapautta – Asennuksen helppoutta

Ei liimausta – Ei ruuveja – Helppo kasata ja purkaa – Toimii kaikissa kulmissa

Työstöt tehdään Lamello Zeta P2 liitoskoneella – tai CNC-työstökoneella

P-System liittämisen edut:

1. Muotolukitus

Liitoskappale kiinnittyy muodon avulla profiiliuraan. Pitää liitoksen lujasti kiinni myös hieman heikommissa levymateriaaleissa.

2. Käsin asennettava liitoskappale

Liitoskappale asetetaan uraan käsin. Ei tarvita liimaa tai ruuveja. Kun liimaa ei käytetä, säästytään kuivumisen odotukselta.

3. Monipuolinen

P-System liitoskappaleilla voi liittää monipuolisesti eri kulmissa. Liitosura on aina kohtisuorassa liitospintaan nähden.

4. Purettavissa ilman kulumista

Liitoskappaleet voidaan poistaa urasta ilman, että materiaali väsyy tai kuluu. Tästä on hyötyä, kun tehdään esim. pintakäsittely osissa.

5. Sivusuunnan pelivara

Koska liitoskappaleita ei kiinnitetä ruuveilla, niitä voidaan liikuttaa urassa työntämällä n. +/- 1 mm. Näin saadaan työkappaleet kohdistettua helposti ja tarkasti toisiinsa kokoamisvaiheessa.

6. Pieni jyrsintäsyvyys, alk 10mm

Pieni jyrsintäsyvyys. Liitokse onnistuvat jopa 12 mm materiaalilla. Menetelmä onkin parhaimmillaan levykalusteissa, mutta liitoskappalevalikoima suo laajan käyttöalueen.

7. Nopea asennus

Liitoskappale voidaan työntää uraan käsin ilman työkaluja, ja liitos lukitaan poratusta reiästä 4 mm kuusioavaimella – yksinkertaista ja helppoa.

8. Pysyy paikallaan

Liitoskappale pysyy urassa pienten kitkakohoumien avulla. Näin kappaleet psyvät paikoillaan myös kuljetuksissa, eivätkä putoa pois omia aikojaan.

P-System on monipuolinen liitosmenetelmä, joka avaa aivan uusia mahdollisuuksia arkkitehdeille, suunnittelijoille ja keksijöille kalusteiden ja rakenteiden tekemisessä.

Menetelmässä liitos lukittuu profiiliuran ja liitoskappaleen avulla ilman ruuveja tai liimaa. Liitoskappale voidaan työntää uraan käsin, ilman työkaluja ja liitos suljetaan 4 mm kuusioavaimella – yksinkertaista ja helppoa.

Suuret kalusteet voidaan kuljettaa osissa ja kasata asennuspaikalla. Yhtä helppoa on myös liitoksen purkaminen. Avataan liitos kuusioavaimella ja osat on irrotettavissa.

P-System liittämisen työstöt voidaan tehdä Lamello Zeta P2-koneella tai CNC-koneella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “P-System liitosmenetelmä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *